De afgelopen dagen was het lastig om contact te krijgen. Via de satelliettelefoon kregen we zo nu en dan een berichtje door. Vanmiddag hadden ze eindelijk goed bereik en wij kregen heel wat mooie foto’s, filmpjes en verhalen door! Een ding is duidelijk: de mannen beleven daar een heel groot avontuur.
Gisteravond kwamen ze aan in het camp. Er werd lekker voor hun gekookt en vandaag stond weer een zware dag op het programma. Ze zijn vandaag aangekomen op 3850 meter hoogte. Zo’n vier kilometer in 5/6 uur. Inmiddels zijn ze aangekomen in Camp Shira. Hier gaan ze overnachten en morgen gaan ze verder naar zo’n 4600 meter hoogte. Gelukkig is het redelijk goed weer! Tot nu toe hebben ze nog geen regen gehad. Ook de begeleiding is ontzettend leuk! Jogchum zegt: “Allemaal leuke en blije mensen! Dragen ook allemaal hun vlaggetje.”
Wij hopen dat we jullie morgen weer een update kunnen geven. Houd onze socials in de gaten om op de hoogte te blijven. Wil jij doneren? Dat kan via het rekeningnummer NL87RABO0365597503 t.n.v. Stichting Ik ben Wil. Jij kunt de mannen ook live volgen via deze link: https://share.garmin.com/2BRB3