Vergeet Me Niet Fietstocht 2024 

Op 18 mei 2024 organiseren wij de Vergeet Me Niet Fietstocht. Deze route door het mooie Noardeast Fryslân voert langs diverse bermen waar wij, in samenwerking met de gemeente, vergeet-me-nietjes hebben ingezaaid. Deze bloeien in de maand mei prachtig lichtblauw en zijn bovendien een symbool voor Alzheimer. De route is ongeveer 20 kilometer lang en gaat voornamelijk over fietspaden en rustige wegen.

We fietsen vanaf de markt in Dokkum door de dorpen Nijewier, Mitselwier en Ie. In deze dorpen worden activiteiten georganiseerd door bewoners en ondernemers en er is op meerdere plaatsen ruimte voor een kop koffie met iets lekkers of een toiletbezoek. Onderweg komt u langs 2 stempelposten.
Hoewel de deelname geheel op eigen risico is, zorgen wij toch voor de nodige ondersteuning. Zo zijn er een fietsenmaker en een arts beschikbaar tijdens de tocht. En ook zorgen wij op de drukste oversteekplaatsen voor begeleiding. Als iedereen zich aan de normale verkeersregels houdt, beperken we gezamenlijk de kansen op ongemak tot een minimum.

De kosten van de tocht zijn € 4 bij bestelling via de website en € 5 op de dag zelf (bij de start in Dokkum).
De opbrengsten van uw inschrijving gaan voor 100% naar de acties en doelen die wij als stichting organiseren en ondersteunen. Mocht u onverhoopt niet kunnen of mocht omwille van omstandigheden de tocht niet door kunnen gaan, dan zal er geen restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden.

We zien u heel graag op 18 mei. Starten kan tussen 13.30 en 14.00 uur en we verwachten dat de meeste deelnemers voor 16.30 uur weer terug zijn. Elke deelnemer ontvangt bij aankomst een aandenken.

Vergeet me niet Fietstocht

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de fietstocht

* Deze velden zijn verplicht.

Aantal Totaal
Inschrijving Fietstocht Vergeet me niet
Totaal:

Nadat u op de knop 'Inschrijven' klikt wordt u direct doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving. Na betaling ontvangt u een bevestiging per mail.